Bine ati venit pe pagina firmei noastre, o firmã în plinã dezvoltare ce încearcã sã ofere cât mai mult posibil clientilor. Vizitati site-ul pentru a afla ce vã oferim, atât în domeniul conectarii la internet, cât si în domeniul gãzduirii si creãrii paginilor web. Pentru voi încercãm sã fim cei mai rapizi din domeniu si sã ne mentinem întotdeauna cu un pas înaintea competitiei.
Cu o experientã de peste 9 ani, ne îmbunãtãtim continuu serviciile si oferta pentru a ne ridica la standardele internationale.


Atentie!

Abonamentul de internet se plãteste între data de 1 si 10 ale fiecarei luni. Dacã nu ati plãtit pânã pe data de 10, conexiunea dvs. la internet va fi întreruptã sau tãiatã definitiv pânã când veti achita sumele restante.


 Termeni si conditii de utilizare:

  • ADS interzice in mod specific utilizarea serviciilor noastre pentru activitati ilegale deci NU este tolerat SPAM (trimiterea de e-mailuri comerciale nesolicitate) si atacurile de tip DOS (Denial Of Service) impotriva retelei noastre sau a altor retele. Cei ce vor fi depistati vor avea conexiunea suspendata imediat si fara notificare prealabila
  • Daca descoperim ca un computer din retea este virusat, ne rezervam dreptul de a suspenda conexiunea de internet pana la remedierea problemei (devirusare) si vom anunta clientul respectiv de acest lucru prin redirectionarea catre o pagina speciala.
  • Orice utilizator care va fi depistat ca isi schimba adresa IP cu cea al unui alt utilizator, risca suspendarea imediata, definitiva si fara anuntare prealabila a conexiunii sale internet
  • Plata serviciilor de internet se face intre datele de 1 si 10 ale fiecarei luni. Plata se face pentru luna precedenta, nu pentru luna in curs. Plata sumei se va face integral dupa cum indica contorul de trafic, disponibil pe pagina de trafic.
  • In caz de neplata a abonamentului la timp firma isi rezerva dreptul de a suspenda conexiunea respectivului client si de a il anunta de acest lucru prin redirectionarea catre o pagina speciala
  • In cazul in care clientul solicita asistenta tehnica la domiciliu, serviciul va fi taxat cu tariful de 10 EURO/ora, minim 1 ora, platibili imediat. Exemple: devirusare calculator, reconfigurare setari retea, repararea echipamentelor defecte din cauza clientului, relocare echipamente la o alta adresa, etc.
    Exceptie fac interventiile la echipamentele de conectare la internet, dupa cum urmeaza: calibrarea antenei wireless, verificarea/reparatia cablajului de conectare, etc.